Be nice, don't rip.
2008年10月21日火曜日
1.What'the first thing u think, when u wake up?
Ans: go and brush my teeth.
2.Who's your favourite anime character?
Ans: Reborn, Hinamori amu, zero
3.Who's your best friend?
Ans: prefer not to reveal anything bout it.
4.Where do u stay?
Ans: Singapore.
5.Who's your favourite band?
Ans: there are damn many to choose.
6.What's your favourite song currently?
Ans:Drawing days by splay
7.Who's the person u like most in class?
Ans: prefer not to reveal anything bout it.
8.Who's the person u dislike the most in class?
Ans: prefer not to reveal anything bout it.
9.What's your CCA?
Ans:Girl's Guides
10.Who's your best friend in your CCA?
Ans: my soul. jus kidding.
11.Who's your favourite singer?
Ans: too many to choose frm
12.Which song u like best sung by him/her?
Ans: ..
13:What games do u play?
Ans: adventure games
14.Who's the person u respect most in class?
Ans: my teachers
15.Why do u respect him?
Ans: coz they are ppl who needs to be respect the most, currently only.
16.Who's the person u think can be singer in future
Ans: someone
17.Why do u think that he can do it?
Ans: too pro thats why.
18.Who's your trustworthy friend?
Ans:prefer not to reveal anything bout it.
19.Who's the friend who lied to u and u still consider in as friend?
Ans: that person
20.Who's the most cute person in class?
Ans: think by urself.
21.Which of the opposite sex do u think is always acting cute?
Ans: don ask so many question, its irriates me.
22.What do u think u are best at in class?
Ans: talking to ppl.

You shall perish after graduation.

Disclaimer

Best viewed in Mozilla Firefox, resolution 1024x768. No plagarising/ripping. All brushes, image and pattern are as credited below.

Profile

Joycelyn .
add/email me.

Links

BeiBei
Dionis
Crystal
Emily
HuiShan
JiaYun
ChiaHoay
Jacquelin LiNa LiRu YingTian Joanne Rachel Sophia Shermaine WunTeng LiSha ZhaoXuan ZhaoXuan Kimberlyn Heather Michelle YuQing Rachelle Yuri Kennice

Tag

Plurk.com
__ sLeEpeEBuMz *

Archives

5月 2007
5月 2008
7月 2008
8月 2008
9月 2008
10月 2008
11月 2008
12月 2008
1月 2009
2月 2009
3月 2009
4月 2009
5月 2009
6月 2009
7月 2009
8月 2009
9月 2009
10月 2009
11月 2009
12月 2009
1月 2010
2月 2010
3月 2010
4月 2010
5月 2010
6月 2010
7月 2010
8月 2010
10月 2010
12月 2010
2月 2011
3月 2011
4月 2011
5月 2011
6月 2011
8月 2011
9月 2011
12月 2011
1月 2012
4月 2012
6月 2012
7月 2012
8月 2012
9月 2012
10月 2012
11月 2012
1月 2013
6月 2013
7月 2013
7月 2014
9月 2014

Credits

Made by Your.Juliet
Image Ru Glamour
Brushes Delinquente Outspoken Kate
Pattern Squidfingers


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com